Houd je van mensen en van kleding en vind je het heerlijk om iemand te helpen er goed uit te zien?

Vanaf 2009 beoefen ik met veel plezier het vak van imagoconsulent en ik vind het ontzettend leuk om al mijn kennis en ervaring die ik in die jaren heb opgedaan te delen met (toekomstige) collega’s.

Individuele opleiding en begeleiding

Als één van de weinigen geef ik mijn opleiding alleen individueel. Dat heeft voor jou veel voordelen. Zo kunnen de data, tijden en het tempo op jouw behoeften en agenda worden afgestemd. En ligt de focus helemaal op wat jij nodig hebt om een goede allround kledingadviseur te worden.

Flexibele indeling

De opleiding is te volgen in 2 delen; een basisopleiding en een specialisatieopleiding. Hierdoor ben je niet verplicht de gehele opleiding te volgen. Misschien is de basisopleiding voor jou wel voldoende. Ook kan het prettig zijn een pauze te nemen tussen de basisopleiding en de specialisatieopleiding of weet je pas later of je door wilt.

Na het volgen van de basisopleiding kan je meteen aan de slag. Je hebt ruim voldoende kennis en praktijkervaring om vrouwen een gedegen en persoonlijk kledingadvies te geven. En vooral als je het kledingadvies aanvullend doet op je werk als bijvoorbeeld kapper, eigenaar van een kledingzaak, schoonheidsspecialiste of HR-adviseur dan is deze basisopleiding meer dan voldoende.

Als je meer specialistisch wilt gaan werken met het geven van kledingadviezen, bijvoorbeeld als zelfstandige of personal shopper / stylist bij een kledingwinkel, dan is de vervolgopleiding een must.

Wat voor een imagoconsulent word jij?

Je krijgt alle kennis en begeleiding en leert alle vaardigheden die jij nodig hebt om dit vak op jouw geheel eigen wijze uit te oefenen. Met mijn kennis en ervaring help ik je graag op weg bij het opzetten van je eigen bedrijf.

Niet gebonden aan bepaalde werkmaterialen / systemen

In de opleiding werk ik met materialen die “vrij” te koop zijn, waardoor jij niet gebonden bent aan een bepaald systeem. Dat betekent dat je er zelf de hand in hebt voor welke kwaliteit je kiest en wat het prijskaartje daarvan is. Natuurlijk help ik je de werkmaterialen te vinden die het beste bij jou passen.

Spreekt mijn aanpak jou aan en wil je graag meer informatie? Mail me zodat ik je alles toe kan sturen.

Illustratie Your Personal Dresscoach - Karin Bekkeres