Vind jij het ook zo lastig om te beslissen welke kleding je mee neemt op vakantie (en neem je vervolgens alles maar mee 😉 )?

vakantie kleding reis koffer

Met onderstaande tips reis je lichter, ben je op alles voorbereid en zie je er ook tijdens je vakantie geweldig uit!
  • Tip 1: kies kleding die onderling makkelijk combineert. Dit kan je doen door bijvoorbeeld voor 1 basiskleur te kiezen (blauw, zwart, grijs, bruin, of beige, afhankelijk van je kleurtype) en te zorgen dat alles wat je verder in de koffer stopt daarbij past.
  • Tip 2: kies voor basics en neem wat opvallende/kleurrijke accessoires mee om toch steeds anders voor de dag te komen.
  • Tip 3: kies voor verschillende soorten kleding. Bijvoorbeeld 1 lange en 1 korte broek, 1 jurkje en 1 rokje, 3 hemdjes, 3 T-shirts, 1 vestje en 1 blazertje, 1 paar sneakers, 1 paar slippertjes en 1 paar sandalen of pumps. In principe moet je hier makkelijk 1 week (zonder wassen) mee kunnen doen.
  • Tip 4: kies voor kleding die weinig onderhoud nodig heeft en neem een (hand-)wasmiddel mee.
  • Tip 5: vergeet je badpak/bikini + pareo niet! Als alles meezit loop je hier 3/4 van de tijd in …
Als het je met deze tips niet lukt om een fijne en compacte reisbagage samen te stellen dan ligt het waarschijnlijk aan je garderobe

Dan is het er niet uit komen met je vakantie kleding een signaal voor een onderliggend probleem. Als je niet de juiste kleding in je kast hebt dan heb je elke dag moeite om een outfit samen te stellen waar je jezelf goed in voelt. Is dit bij jou het geval meld je dan aan voor een Stijlcheck; een gratis en vrijblijvend telefoongesprek van ca 30 minuten waarin we kijken wat jouw uitdagingen zijn en of/hoe ik je daarbij kan helpen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *