Terug van vakantie. Lekker eruit geweest met man en hond en ook nog 1 weekje met de kids. Genoten van het samenzijn met mijn dierbaren. We hebben op prachtige plekken gezeten aan het meer van Genève en het Comomeer. Het uitzicht op water en bergen doet mij altijd goed en is voor mij de ideale omgeving voor zelfreflectie. Waar ben ik tevreden over en wat wil ik anders gaan doen de komende periode? Heb ik zin om nieuwe dingen te gaan doen na de vakantie?

En dan kom ik dus thuis met allemaal fijne plannen, zowel zakelijk als privé!

Zo heb ik onder andere besloten dat ik meer stedentrips wil gaan maken met vriendinnen. Ik heb nog zoveel plekken op mijn verlanglijstje staan waar ik naartoe wil. Ik heb echt zin om nieuwe plekken te ontdekken en geïnspireerd te worden. Tips voor leuke steden zijn welkom!
En ik heb natuurlijk ook nagedacht hoe ik verder wil met mijn bedrijf en hoe ik jou nog beter kan helpen met het versterken van jouw uitstraling. Daarover ga je in de komende periode zeker meer horen.

Hoe is dat bij jou? Waar ben jij tevreden over en wat ging er minder goed de afgelopen periode?

Wat wil je veranderen en aan wat voor nieuwe dingen wil je beginnen?

  • een sport die je altijd al wilde gaan doen
  • starten met een nieuwe opleiding
  • meer tijd en aandacht schenken aan je gezin
  • gezonder gaan eten
  • en je garderobe, hoe staat het daarmee? Ben je daar tevreden over of kan het beter?

Wil jij je garderobe eens goed aanpakken zodat je van het najaar elke dag zelfverzekerd gekleed de deur uit kan gaan?

De kledingwinkels hangen alweer vol met de nieuwste najaarscollecties. Er is nog veel keus en alle maten zijn voorradig. Dat is natuurlijk hèt moment om te gaan shoppen en te zorgen dat je kledingkast gevuld wordt met allemaal goede aankopen.

Voordat je die goede aankopen kunt doen is het belangrijk om te weten welke kleding je het beste staat, welke kleding je helpt om je doelen te bereiken en welke goede kleding je nog in je kast hebt hangen. Begin op tijd met deze inventarisatie, zodat je nog volop kunt profiteren van de nieuwe kledingcollecties.

Wat je alvast kan doen is je kleding splitsen in items waar je blij van wordt en items die vooral praktisch zijn

Je hangt de “blije” kleding bij voorkeur bij elkaar in 1 kast. De overige kleding berg je elders op. Denk ook aan je schoenen en andere accessoires. Je “blije” kledingkast is nu de basis om op voort te borduren. Door goed te kijken naar je favoriete kleding kan je al veel over jezelf leren. Vraag je eens af waarom je zo blij wordt van die kleding. Zijn het de kleuren, de stoffen, de kwaliteit en/of de stijl? En kijk wat er mist en ga gericht op zoek naar de ontbrekende items.

Vind je het lastig om zelf te doen of wil je het een keer echt grondig aanpakken? Boek dan alvast een kleur-, stijl- en/of kledingkastadvies voor eind augustus, begin september. Dan kunnen we eind september, begin oktober samen shoppen. Rond die tijd is er nog veel keus en jij bent op tijd klaar voor het nieuwe seizoen. Ook daarna profiteer je natuurlijk van de adviezen. Als je eenmaal weet in welke kleding jij het beste tot je recht komt dan heb je daar de rest van je leven plezier van!

Stel je eens voor dat je van het najaar je kledingkast opendoet en er hangen alleen maar kledingstukken in waar je blij van wordt en die jouw uitstraling versterken

Hoe mooi zou dat zijn? Het is mogelijk als je nu begint. Mail me en ik bel je om te kijken hoe ik jou het beste kan helpen. Start het nieuwe seizoen goed!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *