Hallo, ik ben Karin

In 1968 geboren in Geldrop NB en opgegroeid in Laren NH. Ik was een introvert kind dat wél graag liet zien wie ze was. Omdat ik moeilijk contact maakte deed ik dat -zodra ik niet meer door moeders werd aangekleed- via mijn kleding. Kleding had sowieso al vroeg mijn belangstelling. Mijn barbies kleedde ik bijvoorbeeld het liefst aan met zelfgemaakte kleertjes.

Als ik nu terugkijk dan zie ik een aantal periodes in mijn leven waarin ik mij helemaal kleedde zoals ik was -apart, eigenzinnig-

… en periodes waarin ik me erg aan heb gepast aan mijn omgeving, studie, vriendinnen, werk, collega’s, partner, etc. De periodes dat ik me vrij voelde om aan te trekken wat ik wilde behoren tot de gelukkigste in mijn leven, toen zat ik écht goed in mijn vel. In de andere periodes lukte het mij minder goed om mezelf te laten zien via mijn kledingstijl, waardoor ik me vaak onzichtbaar voelde.

Mijn werkende leven begon ik in het bankwezen. Ik had daar een hele leuke en verantwoordelijke baan met veel vrijheid, maar voelde me toch, letterlijk en figuurlijk, in een keurslijf zitten. Dat merkte ik pas echt goed toen ik besloot om te stoppen en ik niet wist hoe snel ik de “strakke bankpakken” de deur uit moest doen. Ik was ondertussen medio 30 en had 2 kinderen. Daarna heb ik een aantal jaren therapie gehad en diverse opleidingen gevolgd om uit te zoeken wat ik nu echt wilde worden als ik later groot was. Ook qua kleding heb ik in die tijd volop geëxperimenteerd.  In 2009 vielen alle puzzelstukjes op hun plaats en ben ik mijn eigen bedrijf gestart als dresscoach.

Ook in mijn bedrijf zie ik de ontwikkeling die als een rode draad door mijn leven loopt

In de 1e jaren heb ik mezelf gepresenteerd als een redelijk standaard imagoconsulent. Ik vond het altijd ontzettend leuk om met mijn klanten te werken, maar ergens miste er nog iets waardoor ik het moeilijk vond om mijn enthousiasme vast te houden. Toen ik eenmaal ontdekte dat ik ook in mijn bedrijf helemaal mezelf mocht zijn en dat ik daardoor zelfs succesvoller werd en de klanten aantrok die ik graag wilde begon de energie pas echt goed te stromen!

Wat ik het allergaafste vind aan mijn bedrijf is dat ik nu allemaal leuke, sterke en eigenzinnige vrouwen mag helpen met datgene wat ik zelf ondertussen heb geleerd: helemaal jezelf zijn in je kleding en een uitstraling creëren die je helpt om je doelen te bereiken. Zo kan je via je uitstraling jouw leven, zowel qua werk als privé,  een enorme boost geven!

Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens:

Wil jij ook een uitstraling die beter bij jou past en zo jouw hele leven een enorme boost geven? Vraag dan de Stijlcheck aan; een gratis en geheel vrijblijvend telefonisch gesprek waarin we samen vaststellen wat jij nodig hebt om succesvoller te worden. En we bekijken of mijn programma’s je daarbij kunnen helpen.

Interesse? Klik hier en vraag de Stijlcheck aan.

 

Illustratie Your Personal Dresscoach - Karin Bekkeres