Veel vrouwen vinden het lastig dat ze grijs worden en blijven hun haar in de “oude” kleur verven. Meestal ziet dat er onnatuurlijk uit. Ik geef je tips hoe je er geweldig uit kunt zien met grijs haar of hoe je op een natuurlijke manier kunt blijven verven.

Tijdens de overgang zit je niet altijd even lekker in je vel en heb je soms een aantal vervelende klachten. Met de juiste kleding kan je zorgen dat je hier minder last van hebt. Ik geef je 5 kledingtips om jezelf in deze periode te ondersteunen.

Bij elke kledingstijl horen weer andere sjaals. In dit blog beschrijf ik 5 kledingstijlen met de bijpassende sjaals.

Door handig gebruik te maken van sjaals kan je zorgen dat jouw figuur beter uitkomt. In dit blog geef ik wat tips over hoe je dat het beste kunt doen.

Omdat je sjaals heel dicht bij je gezicht draagt is het belangrijk dat ze voor jou de goede kleur hebben. In dit blog leg ik uit waar je allemaal rekening mee moet houden.

Ik zal het maar bekennen; ik ben verslaafd aan sjaals. Het is voor mij bijna onmogelijk om de stad in te gaan zonder terug te komen met een nieuw sjaaltje. In dit blog vertel ik je de 5 redenen waarom ik er zo gek op ben.

Als je gaat solliciteren wil je de juiste indruk maken. De kleuren van je outfit zijn daarbij heel belangrijk. Lees in deze blog in welke kleuren jij de juiste uitstraling hebt.

Met een duurzame garderobe kan je jouw persoonlijke stijl versterken. Ik help je in 3 stappen aan een kledingstijl die goed is voor jou, mens, dier en milieu. Dit is stap 3 waarin je leert hoe je duurzaam kleding kunt kopen.

Met een duurzame garderobe kan je jouw persoonlijke stijl versterken. Ik help je in 3 stappen aan een kledingstijl die goed is voor jou, mens, dier en milieu. Dit is stap 2 waarin je meer uit je huidige garderobe gaat halen.

Met een duurzame garderobe kan je jouw persoonlijke stijl versterken. Ik help je in 3 stappen aan een kledingstijl die goed is voor jou, mens, dier en milieu. Dit is stap 1 waarin je gaat ontdekken welke kleding het beste bij jouw uiterlijk en innerlijk past.

Veel vrouwen vinden het ongelofelijk moeilijk om een compacte reisgarderobe samen te stellen. Je wilt op alle situaties voorbereid zijn en je altijd lekker voelen in je kleding. Vijf tips om dit te bereiken.

We ervaren vaak erg veel onrust door steeds maar op zoek te zijn naar hoe het beter kan. Terwijl als we tevreden kunnen zijn met wat we hebben -en dat is genoeg!- dat alleen maar voordelen heeft. Zoals meer tijd voor de dingen die je echt wilt doen, rust & ontspanning, een duurzamer leven, etc.

Je kan wel een volle kledingkast hebben maar als het niet de juiste kleding is of de stukken niet goed met elkaar combineren dan lukt het nog niet om elke dag een fijne outfit samen te stellen. Met de tips in dit blog kan je jouw ideale garderobe samen stellen zodat je elke ochtend vol zelfvertrouwen de deur uit kunt stappen!

Ben jij ook onzeker over je uiterlijk? Door uit te zoeken in welke kleding jij gaat stralen neemt je zelfvertrouwen toe en haal je meer uit het leven.

Wij blijven niet altijd dezelfde persoon. We leren en ontwikkelen onszelf. Door grote veranderingen in ons leven veranderen wij zelf ook. Soms merk je dat de kleding die je draagt niet meer bij je past. Je bent verandert en daar hoort een andere uitstraling bij. In deze blog leer je hoe je een nieuwe kledingstijl kunt ontwikkelen die voor 100% bij je past!

Als je elke ochtend moeite hebt om een outfit samen te stellen dan past je garderobe waarschijnlijk niet goed bij jouw persoonlijkheid, lichaam en leven. In dit artikel geef ik je tips om te zorgen dat jouw garderobe naadloos aansluit bij jouw innerlijk, uiterlijk en bij je levensstijl.

We leven in een wereld waarin we op allerlei manieren worden beïnvloed. En we krijgen constant boodschappen over hoe/wie we moeten zijn. Hoe zorg je dat je dichtbij jezelf blijft? En hoe kan je kleding je hierbij helpen? Ik geef je tips voor een simpel en eigenzinnig leven.

De meesten van ons zijn gewend aan een bepaalde (veilige?) kledingstijl. Bij grote veranderingen in je leven kan je merken dat die kleding niet meer bij je past. Denk aan een promotie, nieuwe baan, scheiding, persoonlijk ontwikkeltraject, etc. Dan is het zaak om uit te zoeken wie je bent en wat er -nu- bij je past. Ik geef je een aantal tips om dit uit te zoeken.

Hoe start jij het nieuwe jaar? Voel je je goed en heb je veel plannen en/of voornemens? Of voel je je somber over jezelf en/of je leven? Hoe dan ook, ik deel mijn supertip met je om nog hele gave items met heel veel korting te scoren in de laatste restjes van de uitverkoop.

In dit blog beschrijf ik hoe ik na een moeilijke periode weer enthousiast werd om stappen te zetten in mijn leven. En hoe het me lukt om steeds eigenzinniger keuzes te maken, zowel in mijn privé als mijn werkzame leven.

Hoe zorg je dat je er geweldig uitziet tijdens de Kerstdagen zonder dat je stress hebt voor het uitzoeken van een outfit? Ik geef je in dit artikel tips voor ontspannen feestdagen en een geweldige look!

Niets geeft meer voldoening dan te zien hoe een klant opbloeit tijdens een kledingadvies traject. Daar doe ik het voor! In dit artikel geef ik je tips over hoe ook jij je eigen kledingstijl kunt ontdekken waardoor je beter zichtbaar bent en meer bereikt in je leven.

“Kan deze combinatie wel?”, of “Kan dit kledingstuk (nog) wel?  Vroeg of laat worden deze vragen mij tijdens een kledingadvies gesteld. En mijn antwoord op die vraag is altijd hetzelfde. Wat dat antwoord is vertel ik je zo. Waar ik nu dieper op in wil gaan is wat er achter deze vraag schuilt. Vanuit ons verleden […]

Hoera, we hebben ons droomhuis gevonden en gekocht! We zijn al jaren op zoek en konden het maar niet vinden. Twee weken geleden liepen we ertegenaan en in 2 dagen was de koop rond. Sinds die tijd staat ons leven op zijn kop. Dagelijks hebben we afspraken met makelaars (nu natuurlijk ook omdat we ons […]

Vanity sizing is een veelgebruikte truc van kledingfabrikanten om ons meer kleding te laten kopen. Het komt erop neer dat ze hun kledingmaten zo aanpassen dat je 1 of soms zelfs wel 2 maten kleiner past dan normaal. Zo spelen ze in op de onzekerheid van veel vrouwen over hun lichaam. En het vervelende is […]

Buikpijn. Al 2 dagen loop ik met een knoop in mijn maag. Het wordt tijd om naar mijn lichaam te gaan luisteren. Waar heb ik last van, wat zit me dwars?  Dingen die bij mij opkomen zijn “Geen zin, ik heb echt nergens zin in. Maar waarom dan niet? Ik probeer het al zo lang […]

Terug van vakantie. Lekker eruit geweest met man en hond en ook nog 1 weekje met de kids. Genoten van het samenzijn met mijn dierbaren. We hebben op prachtige plekken gezeten aan het meer van Genève en het Comomeer. Het uitzicht op water en bergen doet mij altijd goed en is voor mij de ideale […]

Heerlijk, het is weer vakantietijd! We hebben er allemaal lang naar uitgekeken en nu is het dan zover. We reizen massaal af naar zonnige oorden om te luieren en te genieten van de plaatselijke gastronomie.  Of naar mooie plekken waar een actieve vakantie kan worden gevierd. Maar er moet eerst nog 1 hobbel genomen worden; […]

Mijn werkzame leven begon in het bankwezen. Een plek waar er, zeker bij relatiebezoeken, een vrij strikte dresscode was. Een donkerblauw of antraciet (mantel)pak met witte blouse was de maatstaf. Ik heb altijd geworsteld met deze dresscode. Ik voelde me ongemakkelijk en niet gezien in deze kleding. Ik was een anoniem verlengstuk van de bank. […]

Vandaag wil ik je over Janine vertellen. Een prachtige vrouw die haar hele leven al worstelt met haar gewicht. En nu is het haar eindelijk gelukt om 20 kg af te vallen. Ze voelt zich goed en energiek en heeft weer zin in het leven. Als ik haar voor het eerst ontmoet loopt ze in […]

Marijke is eigenaresse van een goedlopende parfumerie. Ze heeft een druk en gevarieerd leven. Een werkdag betekent voor haar meedraaien in de zaak, vergaderen op het hoofdkantoor, inkoopgesprekken voeren en trainingen geven/volgen. Ook haar privéleven is goedgevuld met alles wat erbij komt kijken als je moeder, partner, dochter, zus en vriendin bent. Wat niet veel […]

Ze probeert het echt wel hoor. Een paar keer per jaar raapt Ingrid al haar moed bij elkaar om de stad in te gaan voor haar kledingaankopen. Soms alleen en soms met de hulp van een vriendin. Als ze alleen gaat is ze vaak zo geïntimideerd door de grootte van het aanbod dat ze maar […]