4-daagse workshop “Word succesvoller met de juiste uitstraling”

Creëer jouw ideale garderobe zodat je elke ochtend met plezier de perfecte outfit voor die dag samenstelt

Heb jij dat ook, dat je elke ochtend voor je kledingkast staat en echt niet weet wat je aan moet trekken? Je raakt gefrustreerd van de aanblik van je kledingkast omdat er ofwel teveel ofwel te weinig in hangt, het een chaos is en er sowieso niet de goede kledingstukken in hangen. Of je hebt wel een aantal goede kledingstukken maar het lukt je niet om ze te combineren zoals jij wilt.

Ongemerkt heeft dit een grote impact op je leven

Want behalve dat het je elke ochtend (veel) energie kost om je outfit samen te stellen op basis van een garderobe waar je niet blij van wordt is er ook nog een grote kans dat je jezelf de hele dag niet lekker voelt in de kleding die je aan hebt. Geen wonder dat je bij thuiskomst niet weet hoe snel je je joggingbroek en slobbertrui aan moet trekken. Om vervolgens niet meer van de bank af te komen.

Jouw kleding kan je juist veel energie opleveren

Het kan echt anders, ook voor jou. Het is mogelijk om een garderobe te hebben waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt:

 • georganiseerd en overzichtelijk
 • genoeg kledingstukken, maar niet teveel
 • je wordt blij van elk kledingstuk
 • je stelt elke dag moeiteloos een fijne outfit samen
 • je voelt je goed in je kleding en je bereikt (daardoor) meer
 • je kleding reflecteert jouw persoonlijkheid en benadrukt je goede kanten zodat je beter zichtbaar bent
 • je garderobe bevat kledingstukken/outfits voor alle gelegenheden

Wil jij elke ochtend blij worden van je kleding en met de juiste uitstraling zorgen dat je jouw doelen makkelijker bereikt? Daar kan ik je bij helpen. Dat doe ik al 8 jaar middels intensieve 1-op-1 begeleiding en minder intensief via eenmalige workshops. Dit najaar ga ik starten met een tussen vorm: de 4-daagse workshop “Word succesvoller met de juiste uitstraling”.

In 4 dagdelen leer je in een kleine groep (maximaal 6) ondernemende vrouwen:

 • het belang van de juiste (1e) indruk en hoe je je uiterlijk in kunt zetten om succesvoller te worden
 • hoe kleuren, vormen en stijlen werken in kleding en welke kleding het beste bij jouw uiterlijk past, zodat je beter zichtbaar bent
 • de dresscode in verschillende (zakelijke) settings en hoe je binnen die dresscode toch je eigenheid kan bewaren
 • hoe je jouw ideale garderobe creëert zodat je elke ochtend ontspannen en zelfverzekerd de deur uit kunt stappen in de perfecte outfit voor die dag, garderobeplanning, het inrichten van je kledingkast
 • hoe en waar je de kleding koopt die het beste bij jou past zonder dat het energie kost
 • het gemakkelijk combineren van je kleding, het maken van setjes voor verschillende gelegenheden
 • hoe je jouw haarstijl, make-up en accessoires in overeenstemming kunt brengen met je uiterlijk, persoonlijkheid en levensstijl
 • dat je met het uitstralen van jouw eigen(gereid)heid de wereld een stukje mooier maakt!

De workshop vindt plaats in mijn werkruimte aan de Benoordenhoutseweg 23 in Den Haag. Makkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Voldoende parkeerplaats (wel betaald parkeren).

Er komt een woensdagochtendgroep (9 tot 12 uur) en een zaterdagmiddaggroep (14 tot 17 uur). De data zijn:
Woensdag    15/11,            13/12,            10/1,              7/2
Zaterdag      18/11,            9/12,              13/1,              10/2

Leren hoe je jouw ideale garderobe creëert is een geweldige investering in jezelf

Je krijgt vaardigheden waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. En naast het feit dat je elke dag blij wordt van je kledingkast zal je door de juiste uitstraling veel meer gaan bereiken. Van mijn klanten krijg ik te horen dat de veranderingen doorspelen in alle facetten van hun leven. Ze voelen zich zelfverzekerder en zitten beter in hun vel. Je investering, inclusief alle extra’s zoals een persoonlijke kleurkaart, stijlboek, aankleedhulp, shoppinghulp en de opdrachten en begeleiding die je tussendoor krijgt is € 479,- incl BTW.

Ja ik meld me aan voor de 4-daagse workshop “Word succesvoller met de juiste uitstraling”

Nog even de voordelen van de 4-daagse workshop op een rijtje:

 • het is leuk en inspirerend om alles over je uitstraling te leren in een groep met andere zelfbewuste en gedreven vrouwenkleine groepjes dus heel persoonlijk en voldoende aandacht voor iedereen
 • opdrachten tussendoor dus je blijft lekker bezig en je haalt er zoveel mogelijk uit
 • 1 dagdeel per maand, dus voldoende tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en te oefenen. In de volgende les (of tussendoor) kan je nog vragen stellen
 • alle aspecten van kleding komen aan bod
 • aan het eind van het traject weet je precies hoe je jezelf kan kleden om te bereiken wat je wilt en levert jouw garderobe je energie op
 • goedkoper dan 1-op-1 begeleiding
 • 25 % korting op een kledingkastadvies en/of samen shoppen na afloop van de 4-daagse workshop

Wil jij je goed voelen en er elke dag stralend uitzien, succesvoller zijn en een garderobe hebben waar je blij van wordt? Geef je dan op voor de 4-daagse workshop “Word succesvoller met de juiste uitstraling”

Moniek, 38 jaar
Ik wilde graag mijn kledingkast georganiseerd hebben zodat ik me helemaal kan richten op mijn werk als coach. Met behulp van Karin heb ik nu alleen nog maar kledingstukken die de juiste uitstraling hebben. Ik heb zelfs foto’s van allemaal goede combinaties aan de binnenkant van mijn kast hangen zodat ik ’s morgens niet hoef na te denken en altijd comfortabel in mijn kleding ben. Het fijne is dat Karin zich echt verdiept in wie jij bent als persoon en dat ze dat feilloos vertaald in de juiste stijl. Ze werkt met aandacht en rust en je kan altijd bij haar terecht met vragen.

Malua, 53 jaar
Ik heb bij Karin het Persoonlijk traject gevolgd en raad het iedereen aan. Om tot jouw ideale kledingstijl te komen gaat ze echt een laagje dieper. Karin luistert naar wie jij bent als persoon en wat jouw wensen zijn. Ik loop nu zo anders naar een eerste afspraak om mijn diensten aan te bieden. Mijn “huisvrouwenlook” heb ik afgelegd en ik trek ook niet meer iets aan wat ik dan wel “netjes” vind, maar waar ik me oh zo ongemakkelijk in voel. De kleding waar ik nu uit kan kiezen is op mijn lijf geschreven, letterlijk en figuurlijk, én heeft een professionele uitstraling. Ik voel me steviger en waardevoller en durf de juiste prijs voor mijn diensten te vragen. Én; krijg klanten die de waarde van mijn diensten inzien!

Illustratie Your Personal Dresscoach - Karin Bekkeres